Популарни певач, Дадо Полумента већ девет година је у срећном и складном браку са Ивоном која му је центар света и највећа подршка, недавно је открио да је био у канџама порока и како му је управо супруга помогла да преокрене живот. Сада је у емотивна исповест проговорио о рођеној сестри и њеној болести, а прича је запрепастила Србију. Он није могао да заустави сузе док је објашњавао какав је био след околности које су довеле до тога да његова сестра постане потпуно зависна од родитеља и њега.

Певач је објаснио да је његовој сестри када је имала само три месеца дата погрешна инјекција због чега јој је парализовано шездесет посто мозга, Дадо је, каже, научио много тога.

- Дајана је сестра моја која је рођена као и свака друга беба, као нормално дете. Са три месеца је имала унутрашњу температуру 42 када су јој доктори дали погрешну инјекцију и парализовали су јој шездесет посто мозгда. Од тог момента су почели годинама да отказују функције и мишићи, рекао је Дадо који није могао да сакрије сузе.

- Задњих, па ето да кажем, тридесет година је она у колицима. Не постоје речи којима бих могао да опишем ту бол и патњу, не моју колико од мојих родитеља и кроз шта је она прошла. Јако је тешко стварно причати о овим стварима и никада нисам имао прилику да причам о томе", кроз јецаје је рекао Дадо у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

Фото: АТА имагес

 

 

- Хвала драгом Богу на таквим родитељима, дефинитивно то колика је тежина са друге стране је велика благодат дата од Бога да би знали да ценимо заиста сваки корак, сваки гутљај воде који човек може да узме сам, да ниси завистан ни од кога, рекао је искрено Дадо Полумента.

Дадо се осврнуо и на своје родитељи и са свима поделио шта заиста мисли о њима:

- Много су нам помогли у животу генерално, када то кажем мислим на нас, на њихову децу, али и на супругу моју, моју децу. У животу имати такве људе као пример заиста је велика благодат, како моје тако и од супруге родитеље, то је опет ето кажем, верујем у добро и увек ми се добро и врати, тако и живим, тако сам и васпитан, рекао је.

Он је такође признао да је то један велики хендикеп за читаву породицу, када је неко болестан, онда су свима ограничена кретања, не планира се ништа као кад то није случај. Нема једноставног летовања ни зимовања јер је цела породица везана за неке одређене локације.

- Они гурају и носе и свака им част. Мој отац има 69, сада ће 70 година, он је када га видите као да има 40. Невероватно какву снагу и енергију носи и он и моја мајка. Мајку ћу увек памтити по осмеху, а оца по тој некој јачини", испричао је кроз сузе Дадо и наставио:

- Та борба је мени фасцинантна, када знате да некоме не можете да помогнете, када знате да ће тако да живи, јер Дајана је зависна од њих буквало за сваки моменат свог живота.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".