Сузана је важила током 0самедесетих и деведесетих година за једну од најлепших жена. Колико је била лепа, понела је титулу фаталне заводнице. Многи мушкарци су уздисали за њом. Она је пре једанаест година објавила у својој аутобиографији "Неукротиво срце" непознате детаље из живота: 

- Пошто смо амбасадор и ја крили нашу везу од јавности, сви су мислили да сам ја, у ствари, слободна. Да сам сама. Удварачи су кидисали. На турнејама су ми се набацивале колеге, али ја нисам волела да имам афере са колегама. А нисам се ни понашала "слободно". Али, био је један, нарочито популаран певач, који је био и нарочито упоран. Облетао је, па облетао, није попуштао. Ништа му није сметало, ни то што је ожењен дуго, ни то што уопште не прихватам његово удварање - док ју је шпијунирао, замало да дође до несреће. 

- Једно вече, на турнеји, задесили смо се у Чапљини. Са Биљаном Ристић сам делила собу, као и обично. А соба је била на четвртом спрату, што ће рећи доста високо. Са француским балконима. После концерта, он крене с наваљивањем, овим речима: "Дај ми мало, молим те!" "Е, баш ти не дам!" "Само мало, молим те...", понавља певач и не попушта. Наравно, нас две смо отишле у собу. После неких десетак минута, чујемо неко гребање по француском балкону. Певач виси с четвртог спрата, у гаћама, као Тарзан и виче: "Пуштајте ме или гинем!" Нас две смо ипак биле јаче. Увукле смо га у собу и одмах избациле кроз врата. Да ли због мог одбијања, или његовог карактера, а пре ће бити ово друго, кад сам се много година касније сликала за "Плејбој", баш он се нашао да моралише и прозива ме. Најгрубље и најгласније од свих - објавила је Сузана која до дан данас није открила о ком колеги је реч.

После тога испливила је информација да је Сузана била у вези са старијим мушкарцем који је био ожењен и који је наводно због ње оставио жену. 

(Република)

БОНУС ВИДЕО: