Заједно у студију са поменутим звездама гостовали су Мими Мерцедес и Ксенија Кнежевић. Сара је одговарала на питања са Инстаграма, а једно се односило на њен став према колегиници. После те изјаве присутни су остали у шоку: 

- Јавно си подржала албуме Тее Таировић и Александре Пријовић, зашто ниси подржала Милицу Павловић? - прочитао је питање Амиџић, а Сара је била видно шокирана.

Фото: АТА имагес

 

- Албино, хоћемо заједно? - нашалила се Сара, на конто тога што Албино и Павловићева нису у добрим односима.

- Свиђа ми се што смо на почетку, а већ се захуктава. Пре свега, Милица и ја се не познајемо. Ја много волим колегинице које су вредне, које раде на себи, које улажу, она је дефинитивно то. Али још више волим колегинице које све то раде, а не жале се и нису жртве константно, него само раде и имају фокус и то је то. Без претеране драме, више је то неки мој сензибилитет - рекла је Јовановићева.

Албино је затим открио у каквом је сада односу са Павловићевом.

- Нисмо се посвађали, само се нисмо поклопили да наставимо даљу сарадњу. Поштујем све то што Милица ради, она је професионалац. Она би можда мало више могла да поштује то што ја радим и то што други људи раде и то је то - рекао је кратко Албино

.

БОНУС ВИДЕО: