- Дани 27. и 28. јули проглашавају се Даном жалости на подручју општине Богатић поводом трагичног догађаја који се десио 21. јула када је настрадао Борис Дражић -доктор ветеринарске медицине из Богатића - наводи се у одлуци локалне самоуправе.

Како се додаје, заставе ће бити спуштене на пола копља.

Ветеринар је, подсетимо, у петак био са рођаком Д. М. када су тројица осумњичених Д. Д. (20), Б. С. (22) и Л. Ђ. (18) ушли са Д.М. у вербалну расправу. У први мах се све смирило, а онда су ветеринар и његов рођак кренули да излазе из кафића.

Фото: Друштвене мреже

 

 

- Нападачи су тада зауставили Д.М. и поново је почела расправа када се ветеринар вратио да их раздвоји, добио је кобни ударац у главу - подсећа извор Курира и додаје:

- Тада су тројица насрнула на њега и почела да га туку. Борис је пао на плочник и ударио је главом - каже извор и додаје да је Борис прво одвезен у шабачку болницу одакле је транспортован за Београд где је преминуо.

Нападачи су ухапшени и они су према незваничним информацијама од раније познати полицији, а Д.Д. је према речима мештана Богатића локални хулиган који се хвали да је страствени навијач Партизана.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".