Водитељка је истакла да се удала када је већ била самостална и зрела личност: 

- Удала сам се када сам већ имала све. Од деведесетих сам морала да градим каријеру, када је био слом банака и банкарског система. Мом оцу који је радио у иностранству пропала је сва штедња. Васпитана сам да будем рационална и штедљива. Један од разлога зашто је мој брак пропао је располагање у новцу. Хтела сам да се штеди, Владимир је сматрао да треба бити раскалашнији. Просто, он је пуно зарађивао и имао другачију породицу. Увек су били богати и успешни и деда и отац и мајка - испричала је тада Снежана. 

Владимир је наводно оставио водитељку због његове секретарице Јоване која је млађа од њега 21. годину. Са њом је добио ћерку. 

 

 

- Истина је да се Јована и ја разводимо. Заиста не бих превише причао о детаљима, али желим да ставим тачку на неке даље спекулације. Развод није уследио због треће особе са једне или друге стране, већ је љубав једноставно престала - изјавио је тада Владимир.

Када је завршио љубавну причу са Јованом, Снежанин бивши муж је наводно започео везу са другом девојком. 

- Иако би неко рекао да је у питању карма, и да сад треба да ликујем, морам да кажем да ми је на неки начин жао што мој бивши муж пролази кроз тешку животну ситуацију, не само по питању љубавног живота.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: