Анђела се сада решила да тужи Звездана Славнића због физичких обрачуна које су имали. Током трајања ријалитија, Ана Ћурчић је упозоравала своју супарницу да може доћи до физичких обрачуна. 

- У старту желим изузети Анђелин и мој однос какав је био у Задрузи и желим је гледати као жена жену. Причала сам и унутра Анђели о томе, и знала сам шта је чека, јер сам ја годинама била на њеном месту. Због тога сам јој и више пута рекла само ти њему веруј. Дошло је до тога да цела моја истина кроз коју пролазим медијски линч месецима, а преврће се у лажи, стане на пут. Па ми је драго што је поднела кривичну пријаву, јер се насиљу тако и стаје на пут - изјавила је  Ана за "Републику" и додала:

- Криво ми је што ми народ, задругари, а и она сама, нису поверовали одмах, него се морало десити, да она ово доживи. Још једном ћу рећи, нисте били у мојим ципелама и не дај Боже да их било која жена обују - говори Ана.

- Моја кривична пријава против Звездана Славнића је још увек у току, из разлога што је било јако пуно насиља у ова четири и по месеца и детаљно се ради на сваком доказу о његовом насиљу. Моји адвокати и ја се надамо да ћемо у току следеће недеље, завршити све то, па ћу вас обавестити о свим детаљима - изјавила је Ана.

- Ја морам још једном да нагласим, да сви женама које су жртва породичног насиља и било ког насиља над њима, пружам подршку и наглашавам да насиље не смеју да трпе и да увек пријаве - завршила је Ана Ћурчић.

БОНУС ВИДЕО: