Након што је Тијани Максимовић, иначе у јавности познатијој као Тијана Ајфон, на аутомобил недавно бачен Молотовљев коктел у раним јутарњим часовима у београдском насељу Звездара, старлета се сада сусрела са још једним проблемом.

Наиме, како је открила на друштвеној мрежи Инстаграм, Ајфонка је морала поново да полаже за возачку дозволу, с обзиром да јој је претходна истекла.

Фото: АТА имагес

 

 

- Вероватно ће се сад многи шокирати откуд ја у аутошколи. Е, драги моји, ја сам имала шансу да полажем ван Србије пре 13 година, али та дозвола ми је истекла и морала сам да полажем у матичној земљи. Особе које су возачи годинама много им је теже него почетницима, али ми је било презабавно - поделила је своје искуство она.

Подсетимо, 10. јула, када је запаљен аутомобил Тијане Ајфон, комшије су пробудили врисци познате старлете, која је у паници дозивала помоћ. Један од њих је притрчао да угаси ватру, а убрзо су на лице места стигли и ватрогасци који су локализовали пожар, након чега је и полиција обавила увиђај. Како смо сазнали са лица места, штета је огромна, а унутрашњост аутобила потпуно је угљенисана.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".