Како се наводи, Јована и Војислав пролазе кроз брачну кризу, те је сада изнандила новим потезом када је реч о краху брака.

Наиме, она је променила презиме на Инстаграму и обрисала презиме мужа, те уместо Јована Јеремић Милошевић, сада стоји само Јована Јеремић, које је њено девојачко презиме.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

Такође, водитељка је додатно навела многе да помисле да нешто није у реду у њеном браку, када је недавно испричала да има храбрости да се разведе.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

- Имам проблем што ме стартују ожењени. Ја нисам тип жене да бих пристала да будем неком љубавница. Ја прва нисам преварила. Ако осетим да ми не иде у браку, ја ћу се развести. И то не треба да буде "вау, развела се Јована Јеремић", кад се буде догодило, и ако се догоди. Зато што ја не варам, ако ми не одговара да живим како сам живела, нормално да ћу да изађем из брака и да идем даље. То су тешке одлуке за које ја имам храбрости. Тако да немој да ми долазе неки заузети мушкарци и да ми причају приче да не могу, да имају дете, да им је жена била ту у неким тренуцима... Види, ако сам могла ја, свако други може - рекла је Јована и збунила све изјавом о браку.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".