Наиме, човек није одустао од своје сулуде тврдње ни када је Јована изашла са обезбеђењем и суочила се са њим, те је рекао како су њих двоје заједно седам месеци и да имају дете.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

- Моја продуценткиња Милица ми је рекла да ме чека неки човек испред зграде “Пинка”. Прво сам помислила да ме чека за јутарњи програм, како бисмо решили проблем који има, међутим то није било то. Он се представио као мој муж. Рекла сам да ме сачека после емисије да видим ко је то – прича Јована за и додаје:
- Обезбеђење је све време стајало са мном, нисмо му дали да уђе у “Пинк”. Он је у том тренутку рекао: “Зашто идеш са њима, што не идеш са мном. Седам месеци смо заједно, више ме не интересујеш”. Остала сам затечена.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Ново јутро

 

Одговорила сам му: “Господине, ко сте ви? Ја вас ни не познајем” – напомиње Јеремићева и за крај открива:
- Он је и даље био убеђен да је мој муж. Кад сам ушла у аутомобил да одем са “Пинка”, рекао је: “Чувај то наше дете”, мислећи на моју Леу. У том тренутку сам му рекла да ћу звати полицију, јер ме је узнемирио.

- Наравно да сам се уплашила. Али огуглала сам на такве ствари кроз посао, али ћу у будућности морати да будем опрезна, јер је очигледно да се ради о човеку који није стабилан – закључила је Јована.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".