Током манифестације у Гроцкој, рингишпил је мало после поноћи ударио три особе. Ј.С. (19) има повреде главе, једна малолетна особа (16) има повреду скочног зглоба и младић Н.Б. (20) је задобио повреде главе.

Према најновијим информацијама истраге, до несреће је дошло када се једна девојка приликом вожње ухватила за конструкцију поред рингишпила која се потом на њу обрушила и пала. Један очевидац је описао шта се догодило.

"Та девојка која се уплела имала је веће повреде и расекотине, али ништа страшно. Она је сада добро. Ја је не знам, али другу девојчицу знам пошто је ћерка мог друга. И она је добро, има пар чворуга. Младића не знам, али чујем да је и он у добром стању. Мислим да су сви пуштени на кућно лечење", каже мушкарац који је био присутан у тренутку несреће.

Комунални инспектори су убрзо стигли на лице места. Истакли су да ће све конструкције бити проверене данас у току дана како би се проверила њихова стабилност и како би се утврдило да ли испуњавају све безбедносне услове.

"Ови људи годинама долазе овде, и све је у реду. Од свих смо узели атесте, и сви имају дозволу за рад. Са овим рингишпилом је све у реду, није било квара. Пала је конструкција до њега која нема везе са функционисањем рингишпила", кажу комунални инспектори.

Сви су пуштени на кућно лечење услед задобијених лаких телесних повреда. Власник рингишпила Г.Ј. се тренутно налази у полицији где даје изјаву о синоћној несрећи.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".