Како медији сазнају, Билал Браиловић спремио је озбиљне доказе против Маје Маринковић .

Фото: Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал/ATA имагес

 

Један од видео снимака који је приложио полицији завршио је и у јавности. На њему се види да су Билал и Маја у већем друштву били на једном базену, а да га је она у једном тренутку напала. То је неко кришом снимио, тако да је Билал тај снимак као доказ уз пријаву приложио полицији. Шта је све дао полицији не знамо, али оно што се на снимку чује је следеће:

- Ја хоћу да идем кући и сад се јури овде са овим пиштољем на воду око базена и боли га ку*ац што је мени овде досадно. Шта сам ја рекла, не интересује ме, уништио си ми дан - беснела је Маја на видео снимку.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, уколико буде дошло до суђења, Ако се буде доказала кривица по тужби, Маја може да заглави у затвору од шест месеци. Осим видео снимака, Билал је наводно приложио и извештаје из болнице. Уколико дође до судског процеса, а Маја се не буде одазивала на позиве суда, за њом може да буде расписана и  потерница и може бити ухапшена чим буде дошла на Босанску границу. Могу да јој забране и улаз у Босну, а могу да затраже и од полиције Србије да је ухапси по међудржавном уговору. Све само уколико се не буде појављивала на суду, а буде редовно позивана на претресе. Наравно све то уколико буде и дошло уопште до суђења по пријавама које је Билал поднео против Маје.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".