Здравко Чолић наступао је у Црној Гори, али је успео да издвоји време и поразговарала са седмом силом и открије шта мисли о данашњој комерцијалној музици.

- Све најбоље мислим, наравно, али питање је колико има музике у нечему што се зове неки хит и колико је то заправо пролазна песма. Треба имати и једно и друго. Увек кад човек прави песме мора да има две три који нису хитови и који ће остати садржајни. У принципу је то битно - рекао је Здравко.

Фото: М. Анђела, Инстаграм принтскрин/unacolic

 

Здравко Чолић деценијама успева да приватни живот склони од очију јавности, али изгледа да је његова старија ћерка Уна својом харизматичном појавом одшкринула врата медијима који са великим интересовањем преносе детаље из њеног, али и живота целе породице Чолић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/unacolic

 

Александра Чолић никада се не појављује у јавности, а Чола је коначно објаснио зашто је то тако.

- Ја то стварно не браним, али не видим неког преког разлога да буде другачије. Наравно, кад су неке важне манифестације у питању, она радо дође, али појављивања само ради сликања никада јој нису била привлачна. Не видим то као нешто необично. Ево, рецимо, Арсена и Габи, који су били брачни партнери из истог миљеа, који су заједно и певали, никад ниси могао видети да се појављују заједно ради сликања. Ја стварно немам ништа против ако би она то волела, али никада јој то није било важно - закључио је Здравко Чолић једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".