Сала Топ Хила у Будви је била препуна у летњој вечери. Здравко Чолић је и дан данас миљеник дама, па је открио како се осећа када му баце брус испред ногу на бину и шта са њим уради. 

- Обично покупим тај брусхалтер и ставим га код бубањара. То се дешава са времена на време, то је леп догађај. То је нечија емоција, ја то онако лепо одрадим.

Потом је ванвременски заводник рекао шта мисли о новонасталој музици:

Фото: Алекса Станковић

 

Певач је такође дао и свој суд о данашњој музици, али и генерално о хитовима: 

- Питање је колико ту има музике или је то само пролазна песма. Тако је увек било на свету, али треба имати и једно и друго. Свако морати да има макар 2-3 песме које нису хит, већ су онако садржајне.

Када је реч о данима жалости који су у мају задесили Србију, Чола је открио због чега је он једини одржао наступе: 

- То је заиста било немогуће отказати, јако ми је жао због тога, али је то дошло као накнадна информација, у пет до дванаест, буквално је било немогуће отказати. Јако ми је жао због тога.

Открио је да ли ће ускоро изаћи и неки нови албум: 

– Албум више не постоји, то је нешто што се ради као пројекат, али има нових песама на којима радим и које планирам ускоро да објавим. Увек кажем ону моју: “Без нових песама, нема ни нечег старог да оживљава”. Радио сам у последње време, па ћемо то полако. Биће стандардни људи укључени у песме, а и неки нови, открићемо када буде време. Данас су нова времена, људи слушају песму по песму. Мислим све најбоље о новим музичким трендовима, али питање је колико постоји музике у нечему што зове хит. Колико је пролазна песма... Треба имати и једно и друго. Ако човек прави десетак песама, човек мора имати две или три које нису хитови, и које ће остати некако садржајне по нечему другом - прича за "Блиц" Чола и открива шта ради пред сам наступ:

– Пред наступ се распевавам, попијем коњак и калцијум, ништа посебно не радим.

БОНУС ВИДЕО: