Жена која је држана као "се**уална робиња" 14 година побегла је из ужасног заточеништва у Русији. Идентификована само као Екатерина Б, сада има 33 године, али се сматра да ју је киднаповао "манијак" Владимир Ческидов (51) 2009. када је имала само 19 година.

Она тврди да је све то време била мучена и се**уално злостављана, силована "више од 1.000 пута". Ческидов из Смолине, у Чељабинску, тренутно је под наоружаном стражом у психијатријској болници, суочен са кривичном истрагом за убиство, силовање и отмицу.

Руски истражни комитет наводи да је он држао још једну заточеницу по имену Оксану, коју је раскомадао 2011. пре него што је прокувао њене остатке. Истражитељи су рекли да су пронашли њене остатке у подруму куће.

Према извештајима, Ческидов је живео у сеоској кући са својом мајком Валентином. Она је наводно била упозната са његовим болесним злочинима и такође је била на испитивању ове недеље.

 

 

Екатерина је успела да побегне након што се Ческидов напио и заборавио да закључа врата своје подрумске тамнице. Такође је наводно убедила његову мајку да ће их обоје убити, што је довело до тога да је мајка позвала хитну помоћ. Након смелог бекства успела је да уђе у траг својој сестри, коју није видела 14 година, пре него што је позвала полицију.

- Свуда је ходао са мном држећи нож, увек је имао нож у руци - рекла је Екатерина сестри.

 

 

Објаснила је да су се упознали када јој је понудио пиће на железничкој станици. Затим ју је позвао кући и она је пристала.

Извештаји тврде да је била приморана да ради кућне послове, да брине о његовој мајци и да му пружа се**уалне услуге. Везао би је кад год би изашао из куће и терао је да пије вотку.

Полиција је запленила лаптопове, дискове са по**ографијом и се**уалне играчке које су наводно коришћене током мучења девојке из Ческидовог дома. 

 

 

Полиција такође покушава да утврди шта се десило са оцем и супругом Ческидовог. Његова супруга је наводно умрла након пада са прозора.

БОНУС ВИДЕО:

СЕЋАЊЕ: Певач Крста Петровић био је популаран овде, а још више у Русији

(МОНДО)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".