Ана је гостовала заједно са Жаном Ђорђевић. Међутим, како се одвијао разговор, тако је Ану заболело када је госпођа са друге стране телефона поменула њену ћерку која је умрла, а за коју Аца и Ана верују да је жива: 

- Ја не бих могла себи да дозволим да останем трудна са 19 година. Ја сам тад студирала и у том периоду се друге ствари раде. У 19 година се човек не размножава, а поготово то не дозвољавају родитељи. То говори о разним проблемима - рекла је гледатељка.

Ана није остала дужна госпођи која ју је поткачила:

- О којим проблемима? Да девојка која има свог првог момка и жели да се уда за њега. Нећу вам дати да ме испровоцирате, само уживајте. Велики поздрав - рекла је Ана.

 

 

Упркос свему, гледатељка није одустајала: 

- Ја не желим с вама да разговарам. Она прича о смртном случају, а малопре је тако цинично прокоментарисала смрт у породици Ивана Маринковића - рекла је гледатељка.

- Је л' она ово прича о мом смртном случају? Да ли сте споменули мој смртни случај? - питала је Ана.

- Ја сам рекла оно што сам рекла, а ви вратите клип. Имали сте неке смртне случајеве о којима сте причали, а онда се нисте смејали као што сте се смејали Ивану Маринковићу - рекла је гледатељка.

- Напустићу емисију буде ли причала о овоме. То ти одмах кажем сад - рекла је Ана Дарку.

 -Ајде да не причамо о смртним случајевима, стварно је безвезе - рекао је водитељ.

 

 

- Било је грозно, њен коментар је био циничан - рекла је гледатељка.

- Причала је о детету мом које је умрло, а то нећу да дозволим - рекла је Ана и напустила емисију.

- Ана можеш да се вратиш, гледатељка је упоредила то што си се насмејала - рекао је Дарко.

- Не, не, не - понављала је Ана.

- Мени је жао што се догодило то да се Ана растужи и расплаче и да изађе из емисије. Ја разумем да јој је било болно да госпођа помиње њен смртни случај из младости. Госпођа је хтела да упореди како Ана коментарише Иванов губитак и како се осећа због свог губитка и Ана је у том тренутку одлучила да напусти студио, због чега ми је жао - рекао је водитељ.

БОНУС ВИДЕО: