Она је навела да је повређена од стране колегиница на једном снимању, али није откривала детаље није је навела о којим глумицама је реч.

У једном телевизијском гостовању, Ева Рас је открила шта јој се тачно догодило.

- Направиле су станпедо на три квадрата. Неко ме је гурнуо снажно у леђа и ја сам полетела. Када сам пала три моје колегинице су пале преко мене и нису зауставили снимање. Нека баба цркне. Као што видите Бог је велики и нисам цркла - рекла је Ева и додала:

Фото: В. Данилов

 

- Нећу ни говорити где се догодило, али је важно да се догодило. То није било случајно. Нико са мном не разговара јер нисам умрла. Да сам умрла сви би ме оплакивали. Да ли је нормално да ја са 83 године која сам оборена и преко које су три персоне пале, да са мном не говоре. Како то можете објаснити?

- Ја сам то објавила на свим мојим друштвеним мрежама јер је тих дана од тупаве опозиције једна персона рекла да родитељи чија су деца страдала у масовном убиству у школи Рибникар да они немају тапију на бол. Толико је загађен политички живот у Србији да сам имала потребу да кажем шта се мени догодило јер се бавим културом. Није нормално да људи који се баве културом немају осећање - рекла је глумица гостујући на телевизији "Курир".

БОНУС ВИДЕО: