Водитељ Марко Ђедовић недавно је открио да има здравствених проблема, те да ће се суочити са чак две хируршке интервенције пре почетка седме сезоне ријалитија "Задруга". Како је истакао, већ увелико решава проблеме са дисањем и стомаком, а сада је објавио и да је успешно оперисан.

Фото: АТА имагес

 

Наиме, како је открио на друштвеној мрежи Инстаграм, Ђедовић је након прве операције у најбољем реду, а тренутно се налази у болничком кревету и одамра се након интервенције.

- Сада када је операција успешно завршена, враћам се на старе активности и изучавање стратегије како завладати светом. За сад ми иде боље од очекиваног - написао је Ђедовић у оквиру своје објаве, показавши да одмара уз филм.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/marko_djedovic

 

Подсећамо, Марко је недавно причао о свом здравственом проблему.

- Припремам се, али и решавам запуштене здравствене проблеме које имам. Чекају ме две хируршке интервенције почетком августа, тако да ћу да засијам у пуном светлу пред камерама кад почне ово наше чудо од пројекта, али заиста чудо, јер тако нешто никада до сада није виђено, рекао бих слободно, на свету - рекао је Марко, па открио његову улогу у наредној сезони.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/marko_djedovic

 

- Тад ћу бити спреман да посећујем и интервјуишем учеснике на најбољи могући начин. Зато сам сад иза камера јер решавам здравствене проблеме са дисањем и стомаком.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".