Сандра Чапрић украла је минђуше у вредности од 60 евра у бутику у Будви, након чега је побегла с лица места, а касније је претила смрћу власници радње и да ће јој изломити све у фирми. Инцидент се десио у јуну и певачица је пријављена полицији.

Фото: Инстаграм принтскрин/сандрацаприц_оффициал/

 

У записнику до којег смо дошли власница радње је детаљно описала како је изгледао непријатни догађај, када је Чаприћева била дошла код њих у бутик.

- Дана 19. 6. 2023. радница ме обавестила да је дошла извесна Сандра Чапрић из Србије, која се бахато понашала, говорећи како је она покретна реклама за наш бутик и слично, након чега је отишла. Накнадно је видела да недостаје пар минђуша са кристалима, вредности 60 евра. Одмах сам преко телефона, који је повезан са видео-надзором, установила да је она отуђила тај пар минђуша. Послала сам поруку на њеној Инстаграм страници, тј. њеном званичном налогу (с обзиром на то да има 85.000 пратилаца и верификован је, па то доказује да је званично њен профил), и написала: "Поштована Сандра, вратите минђуше или донесите новац." Она после два сата одговара: "Океј" - изјавила је власница бутика у полицији, па потом навела да је од Чаприћеве добила низ увреда и претњи.

- Њеном менаџеру сам рекла да јој он помогне да врати новац или донесе минђуше, или ћу поднети кривичну пријаву. Затим ми је Сандра преко Воцапа послала поруку: "Пошаљите жиро рачун и без нервозе." Послала сам јој профактуру следећег дана и рекла јој да уплати до 12 сати новац. Она ми је одговорила: "Добићете новац до 12 сати заборавите". Дана 21. 6. добила сам позив од Сандре Чапрић и упућене претње "највећи проблем животни ћете да имате, згазићу вас, маћи ћу вас са лица земље" и још низ увреда и псовки. Тада ми је послала и поруку: "Ти си у проблему, краво!" Затим са профила Инстаграм странице под именом "циндyцокиц" шаље поруке на профил бутика "нинас официал" садржине "још једна грешка, нећете добити ни 60 евра, ни **** да избијете очи, ја сам у Београду, глупи људи. Кретени глупи" - навела је власница бутика из Будве у записнику, па нагласила на крају да против Сандре Чапрић није поднела пријаву због крађе, већ због претњи упућених њој и фирми јер је говорила "затворићу вас, сломићу све".

Власница бутика није хтела да да изјаву када смо је звали за коментар, а Сандра није одговорила на наше позиве и поруку у којој смо јој написали да поседујемо доказе о томе да је украла накит у једној радњи у Будви. Чаприћева је каријеру певачице започела у Пинковим звездама, а касније је била учесница ријалитија "Задруга".

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".