Култни српски филм "Кад порастем бићу кенгур" остаје вечни драгуљ домаће кинематографије, чије реплике одјекују и данас, гледаоци и после 20 година цитирају реплике.

 

 

У том филму играли су истински виртуози глуме: Никола Ђуричко, Марија Каран, Гордан Кичић, Сергеј Трифуновић, Небојша Глоговац, Борис Миливојевић и многи други, који су исковани у незаборавне улоге. Сваки од њих са собом носи сопствени сјај и специфичност.

Један од незаборавних ликова који је красио ову филмску причу је и конобарица Љубица, коју је играла Ана Марковић. Њен изражајан таленат је дошао до изражаја када је имала улогу Шапићеве девојке у коју су заљубљени остали мушкарци из кафића.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmunAmir

 

 

Никола Ђуричко је играо незаборавног Кенгура, а пут га је одвео из Београда до далеког Иствича, где је пронашао ново фудбалско уточиште. У Кенгуровом срцу заувек се урезана слика старе љубави, чувене Љубице, која је, након његовог одласка, била увучена у замршени љубавни троугао.

Ова сјајна глумица, Ана Марковић, осваја срца публике у филму "Жена са сломљеним носем", тумачећи улогу продавачице која одражава комплексност и суптилност свог карактера. Након овог незаборавног филма, Ана се појављује и у другим значајним остварењима.

 

 

На њеном Фејсбуку можемо да видимо да је ангажована као мајка и посвећена породици. Иако је прошло доста времена, Ана је остала верна себи, одржавајући свој јединствени сјај без обзира на све пролазности.

Ана Марковић и даље зрачи својом природном лепотом.

БОНУС ВИДЕО: