У сусрет њеном рођендану, Јеремићева је објавила заједничке фотографије, а у опису прелепих фотографија мајке и ћерке јој упутила савете злата вредне, а недавно је говорило о свом телу.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Све што бих написала, оштетило би емоцију. Нећу. Не постоји немогуће. Све је могуће, пре или касније. Мајка због тебе помера планине. Права љубав је то. Ја само тако волим. Или волим или не волим. Нема између. Нема на пола. Нема тајно. Нема осредње. Не може. Све или ништа. Ништа је увек боље од полу све! Запамти, Леа! Увек буди искрена и своја. Живи у складу са собом. Немој да трпиш. Немој да живиш лажно.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/јеремицјована

 

- Зај*би породице где тата вара маму, мама вара тату, а за Инстаграм су срећна породица. То су, Леа, ходајући мртваци. Душе им се не љубе.У животу ћеш имати онолико породица колико њих може да стане у твоје срце.То је мера ствари и среће. Мајка је увек ту и својим примером ће ти показати да живиш јер живот је један , али да га живиш искрено и у пуном интензитету -здраво, постојано и темељно! Твоја мајка Јована, у сусрет 24.8, Леином рођендану. - написала је Јована.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".