Наиме, она је своје пратиоце подсетила да друштвене мреже не приказују реалан живот, те је позвала све који се суочавају са сличним проблемима да запамте да нису сами. Бела је и раније јавно говорила о борби с тешком депресијом и анксиозношћу с којима се бори још од тинејџерског периода, преноси "Даилy Маил".

Фото: Профимедиа

 

 

Она је написала је да ју је на објаву подстакао видео запис певачице Вилоу Смит која је говорила о несигурности и тескоби, додавши да су јој управо певачицине речи помогле да се осећа "мање усамљено".

- Друштвени медији нису стварни. Понекад је све што треба да чујеш да ниси сам/а. Дакле, поручујем ти да ниси сам/а. Волим те, видим те и чујем то што говориш - написала је, између осталог, манекенка.

Фото: Профимедиа

 

 

Бела је истакла да ментално здравље и равнотежа у организму "нису линеарни" те их је упоредила с ролеркостером. Она је поделила неколико савета обожаватељима који се боре са сличним менталним проблемима.

- Желим да знате да увек постоји светло на крају тунела, а ролеркостер се у једном тренутку потпуно заустави. Биће боље - поручила је најлепша жена на свету.

Фото: Профимедиа

 

 

Бела је написала и да се до сада више пута суочавала са сличним проблемима и да зна да је могуће научити носити се с боли уколико радите на себи и проводите довољно времена покушвајући да откријете који су то окидачи и трауме.

Фото: Профимедиа

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".