Редитељ Милош Аврамовић открио је како је протекао сусрет славних српских глумаца, који су, према писањима медије несугласице решили баш на овом сету.

- Александар и Мики у другом делу 'Јужног ветра' требало је да сниме заједничку сцену у хотелској соби. Искрено, у том тренутку нисам ни знао да њих двојица не разговарају... Док је екипа припремала сет, они су се повукли у страну и поразговарали. Претпостављам да су тада изгладили односе. Снимање је протекло у најбољем реду. Њих двојица су велики глумци и поносан сам што су део 'Јужног ветра'. Драго ми је што су се помирили баш на снимању мог филма - рекао је Аврамовић.

Фото: В. Данилов

 

Мики Манојловић признаје да је био у свађи са колегом, али није желео да открије разлог због ког толико дуго нису разговарали.

- Александар и ја смо имали бриљантне сарадње у позоришту. Онда је наступио један дугогодишњи период у којем нисмо имали никакав контакт... Последица тога су дубоки људски разлози, које смо обојица разумели. Аца је велики глумац и драго ми је што смо превазишли наше старе неспоразуме, трауме и повређености... Драго ми је што се показало да смо у суштини добри пријатељи - рекао је Манојловић тада.

БОНУС ВИДЕО: