Певач Здравко Чолић важио је за једног од најпожељнијих мушкараца у некадашњој Југославији. Његова велика љубав била је Јасна Дулић која га је пратила са "Локицама" на наступима. Здравко је данас у срећном браку са Александром која му је подарила две ћерке. 

Јасна је била врло привлачна, а Борис Новковић је испричао како ју је шпијунирао једном док се купала. Убрзо после тога је био поломљен: 

− Здравка Чолића познајем од малих ногу, често смо заједно летовали на Шолти, острву преко пута Сплита, где је мој отац имао базу. Сарађивао је са многим звездама, али ја никад нисам обраћао пажњу на те певаче. Седамдесетих, када сам имао 12 година, са Чолом сам имао један инцидент који и дан-данас препричавам – испричао је Новковић занимљиву анегдоту.

− Дошао је код нас са својом девојком Јасном, плесачицом из "Локица", која је супер изгледала. Кришом сам се попео на зидић зграде како бих кроз мали прозор шпијунирао и гледао како се она тушира. Тада сам пао, сломио руку и завршио у болници. Чола се смејао, шта да каже једном клинцу. Опростио ми је то – испричао је Новковић једном приликом.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: