Задругарка је пребацила свом, сада већ бившем дечку, што је ејакулирао без њеног знања, а он је осим у сукоб са њом, ушао и у неколико сукоба са Таром Симов и Сандром Решић, које су је браниле.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Ступили смо у контакт са Марковим рођеним братом, а Марио нам је открио шта мисли о целокупној ситуацији и речима које је Осмакчић изговорио задругаркама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- По мом мишљењу, Марко је ту мало згрешио. Егоистичан је доста, гледа на своју г*зицу, не на друге. То што је урадио, је урадио, али треба да се тражи решење, а не тамо да п*зди на Тару и Сандру. Ако Вики да да се утиче на њу, то је њена ствар, а Марко треба да се концетрише на разговор са Вики, да поприча са њом како ће и шта ће. Значи, да види како ће са њом, а не да прави толику халабуку и свађе. Надам се да Вики није затруднела, сумњам да Марко жели да постане отац са 23 године. Не мислим да је то његова жеља. Не знам, надам се. А ако је трудна, претпостављам да имају методе да то може да се спречи, да се заустави трудноћа. Треба да гледају како да реше проблем, а не да се он свађа са Таром, Сандром... Тако је како је - започиње Марио и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Мало ми је криво, зато што је Марко доста, људи га гледају сад као с*кс манијака, као да није имао девојке, а имао је цура и цура. Не треба му то, показује се лоше. Могао је бити мало сталоженији и мирнији. Малтене речено, натера цуру да има са њим с*кс, тако ми делује понекад, а то му не треба. Он није такав лик, опуштен је, интересантан, добар дечко. Морам рећи да се не показује у најбољем светлу. Волео бих да добијем позив са њим, да га посаветујем и смирим и да му кажем да се не нервира толико више. Видећемо... Искрено, не желим још да постанем стриц, сумњам и да Вики жели да поново постане мајка, има дете већ. Претпостављам да нико не жели то дете. Највероватније ће Вики да уради тест, надам се да ће бити негативан - додао је Осмакчић.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".