Данас је посебан дан за породицу певачице Гоце Божиновске. Њен унук, Зоран, син њеног сина Мирка Зорана Шијана и прелепе Бојане Родић, слави други рођендан.  

Мирко је на свом Инстаграм профилу делио честитке рођака и пријатеља поводом рођендана малог Зорана. Међу честиткама, нашла се и честитка Вељка Ражнатовића који је ожењен Бојанином сестром Богданом. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miresijan

 

Вељко је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију са малим Зораном из Титела, те кратко написао.

- Срећан рођендан синовац - написао је Вељко.

Мирко са Бојаном има два сина, Зорана  и Вукана који се родио почетком ове године: 

Мирко је решио да се бави породичним бизнисом, производњом пилића који су разрадили Бојанини родитељи:

- Бојану и Мирка људи на пијаци обожавају. Родићку посебно, она је тако пријатна, љубазна и драга девојка. Ма просто је рођена за тај посао. Бизнис им иде супер, раде пуном паром, колико знамо продаја им је никад боља. Солидно зарађују од тога, а и Мирко Бојани много помаже око посла. Стварно су тандем снова за све - открива извор и додаје:

- Ма Бојана је змај, она није навикла да одмара, ево породила се почетком године, а они већ пуном паром раде на Бајлонију на тезги. Њој као да ништа не пада тешко. Срећом је ту бака Гоца која им чува децу код куће, док су они на пијаци. Све им се лепо наместило, од продаје пилића могу да живе добро и то им је сада и основни извор прихода - поручује извор за Пинк.рс.

БОНУС ВИДЕО: