На прагу осме деценије, Гоца Лазаревић се може похвалити младалачком енергијом којом плени где год да се појави.

Омиљена је на свим врстама прослава, али и као гост у емисијама где увек неком својом анегдотом насмеје присутне, а својевремено је кроз серију влогова показала део своје приватности, када је случајно открила и тајну коју вешто скривала.

Наиме, док је припремала јело свом сараднику, он је упитао за биљку која му је личила на першун, након чега је уследило и призање.

– То је цвеће које сам украла на базену (смех). Другарица ми чувала стражу, а знаш кажу да се прима цвеће када се украде – кроз смех је рекла Гоца која чека моменат и да га засади у својој башти.

Фото: В. Данилов

 

 

 Искрена и отворена као и увек открила је каква је домаћица и присетила се једне анегдоте са својим сином.

– Има једна анегдота, кад су интервјуисали мог сина који је иначе редитељ, уживо из студија и питају га: „Шта твоја мама најбоље зна да спрема?“, а он колута очима и каже: „Поховану пилетину са кромпирићима“. Сви знају да ја то не волим, немој случајно неко да ми тражи да му ја кувам, ја кувам само за оне које волим, за драге људе и ја то као не волим да радим, међутим ја многе ствари не волим, али све што радим, радим одговорно и добро – испричала је певачица за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: