Ивона је 2016. године за медије изјавила да је поносна што је љубавница краља народне музике.

Фото: Игор Маринковић

 

"Када бих се опет родила, пристала бих да будем љубавница Шабана Шаулића. Волела бих да родим његово дете, слободна сам девојка и имам право на то. Међутим, знам да бих тада прошла кроз пакао јер би ту било много препрека. Да није тако, одавно бих га родила, јер су године и године иза нас".

Фото: Инстаграм принтскрин/ cuca_official

 

"На дан Шабанове смрти сам устала у 7 ујутру иако се не будим рано. Одједном сам осетила глад и појела сам неку баварску кифлу. Као да сам осетила да се нешто десило. Потом сам се вратила у кревет како бих наставила да спавам. Око 11 сати сам видела доста пропуштених позива. Одмах сам позвала Шабана на телефон. Звонило је, али се није јавио. Потом сам позвала кума, али се ни он није јавио. Кад смо се коначно чули, рекла сам му: "Бато, где си? Како је он?" Кум је потом почео да плаче и говорио је: "Не знам где је Шабан". Плакали смо заједно", причала је Цуца и додала:

"Смршала сам 10 килограма од његове смрти. Не једем, не пијем, не спавам, не дишем... Умрла сам заједно са Шабаном. Он је са мном проводио време док су његови били ван земље. Били смо 15 година заједно. Волела сам само Шабана и сигурна сам да се никада нећу удати".

Фото: АТА имагес, П. Митић

 

"Гордана је платила људе да ме унаказе. Желела је да јој донесу моју кику и униште моје лице. Ипак, сазнала сам на време за њену намеру и одмах сам обавестила полицију. И Шабан је био упознат са овим. Међутим, запис који је том приликом начињен је нестао у полицији".

Цуца је рекла и да је певача упознала у Босни, на једном наступу и да су тада разменили бројеве телефона.

"Он је свих ових година мени био све! Нисам звала оца када ми треба савет, већ њега. Он ми је био десна рука и за посао и за живот. Могу слободно да кажем да је Шабан имао главну улогу у мом животу. Он је био заслужан за све што сам урадила и научила. Учио ме је да не будем осветољубива јер ни сам није био осветољубив. Учио ме је да праштам. Све то ми је остало од њега.  Имали смо сличну нарав и менталитет. Нисам неко ко воли да привлачи пажњу и скромна сам, баш као што је и он био. Кад смо шетали кроз град, нисам била упадљива. Када смо одлазили на вечере, желела сам да идемо на скривена и мирна места. Волим да седимо поред воде и обожавам пецање, баш као што је и он волео. Лета смо проводили у Крчедину, а зиме у Београду у разним апартманима и хотелима. Гледали смо утакмице, причали о животним догађајима. Шабан ми је доста причао о својој мајци и другарима из Шапца", открила је тада Ивона и истакла да Шаулић није желео да иде кући од ње јер га је супруга Гордана стално терала да ради.

"Гордана је само желела Шабанов новац. Њој су само паре биле на уму. Шабан је био скроман човек који је возио фијат стило, а поред тога је имао и зелени џип који му је на крају Гоца узела. Стално јој је говорио: 'Шта ће нама ове кућерине силне!'. Он се поред мене осећао срећно и није желео да иде код Гоце. Мене није интересовао његов новац нити сам икада нешто узела од њега. Била ми је важна само његова љубав. Искрено, Гоци ја нисам сметала управо јер су је само занимале паре. Међутим, године су пролазиле, а ми смо били и даље заједно, па јој није било свеједно".

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".