Често се полемисало о љубавном животу Жике Јакшића, којег су након другог брака са Дајаном Пауновић, спајали са разним женама. Водитељ музичког такмичења “Никад није касно" сада каже да је отворен за нове љубави, али да не би поново стао на "луди камен".

Фото: Јутјуб принтскрин/Никад није касно

 

Уједној од последњих емисија прошле сезоне, једна такмичарка вас је запросила. Како сте доживели ту ситуацију?

Шалимо се у емисији, нема ништа специјално у томе, играмо се. Емоције су посебан део ове емисије. Мој син Андрија је рођен у иностранству, завршио је школу тамо, али сада живи код мене. Направио сам му посебан стан, дружимо се и надокнађујемо све оно време када смо били раздвојени, таква је била судбина. Уживамоу том дружењу. О млађем сину више рачуна води моја бивша супруга него ја, у складу са временом се чујемо и виђамо, у тој је фази живота, да му је више потребна пажња мајке.

Да ли још увек верујете у љубав?

- Наравно да верујем у љубав, али љубав сада другачије схватам него са 25 или 35 година. Све је у тој перцепцији. Љубав је бог, разумевање, толеранција... Права љубав није само измеду мушкарца и жене, гледам је много шире и више је не раздвајам. Жена може да ми прија.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Постоји ли нешто за чиме жалите?

- Не жалим ни за чим. Само за баченим временом на глупе приче и људе. Потрошио сам гомилу вредног времена на безвезне ствари. Због свега осталог сам и више него испуњен. Бог ми је дао више него што сам очекивао. Љубав је много већа ствар.

Када би се појавила она права, да ли бисте се поново оженили?

Није ми хитно. Ни у овим годинама нисам спреман на заједнички живот, неважно да ли је то брак или не, једноставно, имам своју слободу одлучивања, навике, и не бих могао да се уклопим у такву заједницу. Не могу тако да живим. Остварио сам се и као мужи отац. Могу да се женим ради забаве, да узмем неке паре јер имам добре госте, а новац ми не треба, забаве имам колико.

Како изгледају ваши изласци у кафани?

Сада не излазим по кафанама јер ме је то прошло. Пуно сам времена провео у проводу, са певачицама за столом. Исто реагујем када ме погоди песма као сви други људи. Нећу рећи да сам дао ни много, ни мало новца на изласке, увек је било довољно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".