Милица Тодоровић својевремено је проговорила о детињсту детињству и открила какве ствари су је привлачиле и чиме се све бавила.

 

 

- Никад нисам волела мргуде, увек сам избегавала такве људе у свом друштву и генерално ме и друштво јако волело зато што сам цео живот позитивно луда, волим да се шалим, нон-стоп се смејем, једноставно сам таква, таква ми је цела породица - испричала је певачица.

Иако је ми данас знамо као екстровертну особу, која искрено показује своја осећања, не преже да изјави своје мишљење, као мала није била толико отворена али са друге стране током школовања главно друштво су јој били дечаци, па је почела рано да гради свој став и да буде заштитнички настројена, а имала је моменте и физичких обрачунавања са вршњацима, које данас препричава кроз смех.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја не знам како сам се толико променила да сам сад брбљива. Била сам права мушкарача, тренирала сам све мушкобањасте спортове, рукомет, џудо, кошарку. Само сам се да дечацима дружила нико није смео да ме пипне. Ја сам се толико тукла и другарице сам тукла редовно. Другарицу сам једну ударила па сам јој направила масницу на оку - рекла је она тада.

БОНУС ВИДЕО: