Оливера Јовићевић важи за једну од најлепших водитељки, а њена ћерка Дуња Јовићевић права је лепотица и личи на мајку.

Оливера је водила политичку ток-шоу емисију "Упитник" и била једно од најпрепознатљивијих лица РТС, а онда је све изненадила када је одлучила да да отказ после 18 година.

Фото: В. Данилов

 

 

Наиме, како се може видети на њеним друштвеним мрежама, Оливера често путује и обилази како светске метрополе, тако и егзотичне дестинације, а често на друштвеној мрежи Инстаграм објављује фотографије своје ћерке Дуње и истиче колико је поносна на њу.

Ако је судити по фотографијама, млада Дуња је лепоту наследила од мајке, а осим тога, Оливерина ћерка је девојка за пример, а писало се да у Београду студира међународне односе на Факултету политичких наука.

Фото: РТС принтскрин

 

 

Оливерина ћерка често добија бројне комплименте на рачун изгледа, а многи коментаришу да има осмех који плени, баш као и њена мајка.

Живот водитељке и њене наследнице обележиле су две трагедије у року од само годину дана, када су изгубиле два највећа мушка ослонца.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/olivera_jovicevic

 

 

- Прошле смо тежак период - за само годину дана моја ћерка и ја изгубиле смо најважније мушкарце у нашем животу, њеног и мог оца. Време пролази, а ви немате право на предају ако сте једини родитељ свом детету - испричала је својевремено Оливера.

БОНУС ВИДЕО: