Емина Јаховић накратко је прекинула свој летњи одмор у Турској да би одржала наступ у Будви.

Певачица је после дуже паузе поново на Црногорском приморју и поручује да се одлично осећа.

Ипак, већи део времена проводи у Турској одакле прати вести са домаће естраде.

- Пратим све колико могу, и то преко друштвених мрежа, па и вести. Избегавам ствари које ме растужују. Што се тиче музике, наравно. Пратим доста тога. Време се мења, ту су нови трендови, мора и музика да се мења, као и мода што се мења. Мислим да је то потпуно природно и океј. Мислим да су наши људи навикли на једну исту матрицу и да је то врло тешко променити. Све што је другачије, све то негде падне у воду.

Фото: АТА имагес

 

 

Емина истиче да се не виђа и не комуницира са бившим супругом, певачем Мустафом Сандалом, осим када су у питању деца,

- У о-кеј смо односима. Одгајамо децу. Он сад има свој живот. Не комуницирамо и не виђамно се осим кад су у питању наша деца, као два одговорна родитеља - истакла је Јаховићева и описала како тече васпитавање њене деце:

Фото: АТА имагес

 

 

- Моја деца желе да имају своју децу одмах, иако имају 11 и 15 година. Поготово Јаман, он је сад у пубертету. Није лако, јер у својој кући морам да будем и отац и мајка. У срцу осећам жене које су самохране мајке. Ја своју децу усмеравам да најпре верују у бога. То ми је најважније. Да знају одакле су дошли и са једне и са друге стране и да буду добри људи. Мени ништа друго није важно. Сигурна сам да имају добро срце и душу.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: