Када је Ана Ћурчић изјавила да има доказе којима ће уништити куму, Милена јој  није остала дужна. Најавила јој је право раскринкавање када уђе у ријалити: 

– Милена се баш наоштрила и накупила је много доказа којима ће да уништи Ану. Она јако спремна улази у све ово, тако да ће након сваког изношења у ријалитију неко из спољног света да приложи доказе за све што прича. Колико сам начуо, кума планира да открије детаље неке наводне Анине афере са једним мушкарцем док је Звездан био у затвору. Наводно се Ана плаши тога, јер тај лик је Булићев пријатељ. Милена има свашта да каже о Ани што није изнела и планира да обелодани све што зна- саопштава извор "Папараза" близак Качавенди и додаје:

– Она тврди да је Ана након изласка из Задруге упознала и Булићеву девојку, а онда учинила све да је он остави и буде са њом. Колико сам чуо, пре Задруге, тачније пре Аниног уласка, њих две су заједно ишлен код неке врачаре и како се шушка многи ће се изненадити када се сазна коме је Ана врачала. Биће то занимљиво јер њих две доста знају једна о другој, а у озбиљном су рату - завршава извор.

 

БОНУС ВИДЕО: