Енормну популарност, Теа Таировић крунисала је великим солистичким концертом на Ташмајдану, а поносно носи и тутулу „краљица бакшиша“ када су својевремено друштвене мереже преплавили снимци са весеља на којима добија позамашне количине новца.

Једном приликом је изјавила да је увек знала да процени које песме доносе добар бакшиш, а мало ко би рекао да је ова певачица сујеверна, или се можда у томе крије тајна?

Фото:Принтскрин/YоуТубе

 

 

– Торбу не смем да остављам на поду јер нећу никад имати пара. Врло сам сујеверна редовно куцам у дрво и носим црвени конац- признала је Теа за Гранд.

Подсетимо певачица Теа Таировић је пре две године на једној свадби у Берлину на захтев гостију певала овај хит чак 47 пута, због чега је и добила огроман бакшиш.

Фото:Принтскрин/YоуТубе

 


-Теа је у суботу имала тезгу на ромској свадби у Берлину. Када је запевала „Хајде“ сви су скочили и почели да је ките еврима! Руке су јој биле пуне пара – рекао је извор за домаће медије тада и објаснио:

-Сви су наручивали само ту њену песму. Бројао сам, отпевала је „Хајде“ 47 пута. Чуо сам на крају вечери да је добила бакшиш 14.000 евра.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".