Јавност већ дуги низ година интригира сексуална оријентација Марије Шерифовић, док је позната поп звезда у свом аутобиографском документарном филму признала своју приврженост према истом полу.

Једина мушкарац ког је до сада представила јавности био је црногорски певач и глумац Славко Калезић. Њих двоје су започели своју везу 2007. године, убрзо након што је Марија тријумфовала на Евровизији са песмом "Молитва". Њихова романса трајала је шест месеци, током којих нису крили своје емоције од очију јавности.

Фото: Принтскрин Инстаграм/serifovic

 

- После њене победе смо били заједно. Искрено, тада смо причали, али ми искрено није помогла у каријери, имао сам своју стратегију - рекао је Славко својевремено у емисији "Амиџи шоу" код Огњена Амиџића.

Марија је такође за медије говорила о крају ове љубави.

- Морам да се фокусирам на посао, и не желим било кога да оптерећујем. Љубав на даљину једноставно није опстала - рекла је тада Марија.

Након прекида везе, Славко је наставио са својом каријером. Године 2017. је представљао Црну Гору на такмичењу Евровизије. Такође, учествовао је у британској емисији талента "X фактор", где није крио своје одушевљење певачицом Никол Шерзингер.

Данас, у својој 37. години, Славко је активан на друштвеним мрежама где дели тренутке из свог живота са пратиоцима. Примећује се да изгледа знатно другачије у односу на период када је био у центру пажње због везе са Маријом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".