Славни глумац Бред Пит недавно је бодрио нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића на финалу Вимблдона, а док је губио, Пит је живце смиривао тако што је грицкао чипс.

 

 

Ове фотографије обишле су свет и нема ко није прокоментарисао како је могуће да тако добро изгледа у 59. години, а да конзумира калоричне грицкалице.

Па, Бред је жив пример да је могуће, а са њим у екипи сада је и поп дива Јелена Карлеуша.

ЈК је јуче објавила нови албум "Алфа", који прети да буде најслушанији албум ове године у Србији, а док се песме још увек преслушавају, Карли је показала како је изгледало снимање спота и кавера.

У најавни видео "Карлy б*тцх" она је, како смо сазнали, уложиила 250.000 евра и снимала га је на посебним локацијама, од којих је једна на аеродрому.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

У паузама од снимања, дива је одмарала поред авиона и грицкала чипс, што је данас поделила са својим фановима на друштвеној мрежи Инстаграм, а снимак је убрзо почео да се дели друштвеним мрежама.

Јелена за пар дана улази у 45 годину, а многи коментаришу да никад боље није изгледала. Фигуру је довела до савршенства здравом исхраном и вежбама, али и она некад, као што нам је показала, поклекне пред калоричном и масном занимацијом, као што је чипс.

БОНУС ВИДЕО: