Честа појава је да женски део публике баца веш певачима на бину. Бајага је открио шта је радио са добијеним вешом: 


- Никад се нисам бранио од жена, мислим да људи не би требало то да раде. Као да су жене неки агресори, па се треба бранити. Не бих да причам о приватном животу -рекао је момчило и додао: 

- Било је пуно људи који су нас пратили, они буду узбуђени превише, али покушам да их смирим. Бацали су брусхалтере, није то само код Здравка, то је нека традиција, то је више као фора. Не ухватим их, то оде негде, не носим кући - рекао је певач.

Фото: В. Данилов

 

Певач је открио и делић свог приватног живота и моменат кад је почео да пева. 

- Понашам се исто и приватно и службено, нема неких тајни. Исти сам и пред камерама и приватно. Не знам како ме слава није променила, врло сам рано почео да свирам, идуће године славимо четрдесет година бенда, правићемо и велике концерте поводом тога. Почео сам да певам и пре тога, са седамнаест година у “Рибљој чорби“, тако да ће ми бити четрдесет и шест година. Ту сам научио све, то ми је била основна школа, научио сам да се понашам нормално. Сви пријатељи из тог бенда, ово сада што је остало од оригиналне поставе, сви су нормални људи, као и мој покојни кум Миша и Рајко Којић. Не треба да се ложиш много када ти иде добро, а не треба да будеш тужан када ти не иде. Живот је такав некад иде, а некад не.

Бајага ће наступати и на лесковачкој роштиљаду, а у вези наступа је рекао следеће: 

- Драго ми је, јер нисмо дуго свирали у Лесковцу, увек смо имали добре концерте, и публика тамо нас је увек добро прихватила. Сада постоји та роштиљијада као догађај, то је нешто што ће окупити и госте са стране. Нема шта да се припремамо, свирамо скоро сваки да

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: