Док су неки од нас скромни и емпатични према другима, други имају повишену слику о себи и увек су жељни пажње. Занимљиво је приметити да се такве особине често повезују с одређеним хороскопским знаковима.

Ево која три знака су позната као највећи нарциси.

Лав

Лавови воле бити у средишту пажње. Рођени су вође и често их привлаче светла рефлектора. Иако су често харизматични и способни да инспиришу друге, њихово самопоуздање може прерасти у нарцисоидност. Међутим важно је запамтити да су многи Лавови одани и великодушни према својим вољеним.

Ован

Фото: Профимедиа

 

 

Овнови су познати по својој енергичности и одлучности. Воле да преузму контролу и често траже признање за своје успехе. Њихова жеља да буду први у свему понекад делује егоистично. Овнови се претварају у праве нарцисе када се осећају угрожено или када неко почне сумњати у њихово водство.

Шкорпија

Шкорпије су страствене, снажне и често воле да контролишу ситуацију. Имају интензиван карактер који може бити и магнетно привлачан, али и застрашујући. Када се осећају угрожено, могу деловати нарцисоидно, јер постављају себе на прво место без обзира на осећаје других, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".