Сара је у вези са Жигом Солтаром и заиста ужива у љубави. Она је открила да ли планира да ће ускоро можда стати на луди камен: 

- Планирамо да уживамо у љубави и да градимо однос без притиска "година", друштва, медија и слично. Све ће се десити у своје време.

Певачица је описала како изгледају њихове расправе: 

- То су увек конструктивне расправе. Шалу на страну, ми се никада нисмо посвађали, већ се заиста радило о расправама које су произилазиле из неспоразума или мањих несугласица око нечега. Један од темеља нашег односа је предивна комуникација, а у прилог нам иде и то што ни једно од нас двоје, чак ни у афекту, не изговара речи које би оног другог могле да повреде. Такви смо и према свим осталим људима, а поготово узајамно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Потом се осврнула на коментар младог репера михајла Веруовића Војажа: 

- О, па хвала драгом колеги! Дуго се познајемо па је можда и пристрасан. И ја имам само речи хвале за њега.

Када је у питању дует са њим, Сара је рада да нешто ново направи са колегом на музичком плану: 

- Можда је време да се подружимо и у студију. Прошле године си песмом "Мушкарчина" изазвала велику пажњу учешћем на домаћем такмичењу за Евровизију. 

Открила је да ли је упела да препроди што није представљала Србију на Евровизији: 

- Верујем да свако ко се пријави на Песму за Евровизију прижељкује победу. Шта год да радим, а има везе са музиком, дајем свој максимум, тако је било и тада. Певачима се не пружа често прилика да на најбољи начин представе себе, да имају велику сцену, сценографију какву желе, плесаче, светло... Мој примарни циљ је био да имам јако добар наступ и да обележим то такмичење. Наравно, било ми је жао што нисам отишла на Евровизију, тим пре што је те године била у Италији, али далеко од тога да ми је све то тешко пало. Констракта је те године на Евровизији била један од најутентичнијих извођача. Ако је неко заслужио да нас представља, то је апсолутно она.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Red TV

 

Затим је открила како се уклопила као дете када је са родитељима дошла да живи у Беград из родног Рима? 

- У Риму сам живела до своје шеснаесте године, с паузом између осме и једанаесте. У Београд сам се са породицом званично вратила 2009. године. У тим годинама је настало много дивних успомена. Памтим дружења по парковима, шетње, дечије кућне журке... У основној, али и у средњој школи сам имала феноменално друштво. С већином тадашњих пријатеља сам и данас у контакту, а многи су били моји гости у Београду. -изјавила је и додала: 

- Због паузе коју сам управо поменула, први и други разред сам завршила у Италији, а таком трецег смо дошли у Београд. Требало ми је времена да се навикнем, јер је овде градиво ишло испред италијанског, нарочито из математике. Додуше, мени је било тешко и зато што сам морала да се пребацим на ћирилицу, коју до тада нисам имала прилику да учим. Та разлика у школском програму дошла је до изражаја и када смо се дефинитивно вратили.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: