Против Б.М, сина оптужене, тужилаштво је због недостатска доказа обуставило истрагу 5. новембра, наводи се у саопштењу тужилаштва.

Он је био под истрагом због сумње да је био сазивршилац у убиству, а након одустанка тужилаштва, суд му је укинуо притвор, 8. новембра.

Б.Г. је оптужена за убиство јер је током свађе са М.Х. која је хтела да прекине пословну сарадњу са агенцијом услед нарушених односа, њој задала више удараца рукама и тврдим предметом у пределу главе наневши јој смртоносне повреде услед којих је преминула на лицу места.

Након тога је тело закопала иза куће у рупу у земљи.

За ово кривично дело запрећена је казна од највише 15 година затвора, а тужилаштво је за Б.Г. тражило и продужење притвора због узнемирења јавности.

Такође је навело да не постоје услови за кривично гоњење њеног сина за неко друго кривично дело, попут - помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела или непријављивнаје кривичног дела и учиниоца, с обзиром да му је окривљена мајка, односно крвни сродник у правој линији, а у том случају Кривични законик искључује постојање кривичне одговорности.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".