Бивша кошаркашица Милица Дабовић већ месецима је у жижи интересовања јавности због провокативних фотографија које продаје на "Онлy Фанс -у", а сада је, како би зарадила више новца одлучила да отвори профил на "Фиеста Фанс" платформи и дописује се за паре.

Фото: Инстасграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

Милица Дабовић је, наиме, на свом Инста сторију оставила адресу сајта "Фиеста Фанс" на ком јој заинтересовани могу писати, а дописивање са њима ће наплаћивати.

Милица је направила селфи из кревета на ком је позирала гола, док је груди прекрила руком и тако позвала фанове да јој пишу.

- За дописивање спремна - написала је.

Иначе, познато је да бивша кошаркашица и репрезентативка Милица Дабовић на све начине покушава да обезбеди себи пристојан живот.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

 

Она се пре две године бавила продајом ношених ствари из њеног ормара.

Обзиром да се од тога не може зарадити велика свота новца, Милица је одлучила и да отвори профил на платформи Онлy фанс где је постављала своје провокативне фотографије и наплаћивала их, па је самим тим и продаја ствари стала.

Међутим, изгледа да се бивша кошаркашица поново вратила продавању половне гардеробе, обзиром да данима уназад на друштвеним мрежама објављује фотографије сандала, папуча, хаљина и панталона које продаје.

Фото: Инстаграм принтскрин/ stefanovamama13

 

 

- Не наилазим на емпатију код будала. Много више има младих девојака и самохраних мајки које ме подржавају него ових који ме пљују. Сада је такво време, да се радујемо туђој несрећи. Не знам зашто им ја бодем очи. Ово што радим је представљено скандалозно, али ја као и увек не марим за то, спојила сам лепо и корисно. Син ми је на првом месту и дубоко сам у улози самохране мајке! Новац је увек потребан, поготово мени која тренутно немам плату као самохрана мајка! Хвала вам од срца, хвала дивним женама што увек имају топле речи за мене - рекла је Милица Дабовић једном приликом за медије.

БОНУС ВИДЕО: