Богдана Ражнатовић провела је летњи одмор с породицом на Кипру, а на плажи је изгледала као манекенка и после два порођаја.

Фото: АТА имагес

 

Супруга Вељка Ражнатовића, Богдана Ражнатовић, ово лето провела је у друштву најдражих момака, свог супруга и синова Жељка и Крстана. Они су породично летовали у вили на Кипру, где им се придружила и Анастасија у једном тренутку, а ова млада жена никада се не експонира јавно на друштвеним мрежама.

 Чини се да воли да сачува своју приватност далеко од очију јавности, али повремено се појави нека њена фотографија, обично када се појави на неком догађају који је организовао неко из породице.

Овог пута, испливала је њена фотографија с мора, на којој се види да Богдана и после два царска реза изгледа фантастично. Мада је многим женама тешко да "скину стомак" после царског реза, Богдана се породила у априлу и до сада успела да врати фигуру на завидни ниво.

bogdanaraznattoviic

Она може послужити девојкама као права модна инспирација за плажу, на којој је носила супертренди мини-бикини у смарагдној нијанси зелене, која одише луксузом и кад је у питању одећа и кад је у питању, рецимо, ентеријер простора.

Богданин бикини је прилично једноставног кроја када се ради о доњем делу, а горњи део је прави модни погодак, те има врло интересантне дебље бретеле које помало подсећају и на рукаве, атипично за купаћи костим, али веома ефектно и тренди.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".