Венчаница можда не може до краја да се закопча, шминкерка је претрала са количином руменила или је бидермајер погрешно аранжиран, али то су све пропусти који се дају поправити. Нико ни не очекује од једног брачног пара да организује прославу склапања брака за рецимо 300 званица и да све протекне без икаквог пропуста. Међутим, код ових тазе венчаних супружника десио се мало већи инцидент.

Склапање брака је изгледа прошло у реду, као и музика и трпеза. Млада и младожења задовољно стоје крај базена док је фотограф у њиховој непосредној близини и делује као да је куцнуо час за фотографисање. Невеста у раскошној венчаници наздравља младожењи док дегустирају торту, када се ниоткуда појављује девојчица од неких 10 година. Она се затрчава и плански гура младу право базен. Несрећна невеста је заиста и упала у базен, што се могло видети на успореном снимку.

Младожења и сви гости су видно запањени ситуацијом. Све очи су упрте у младожењу од кога се очекивало да барем скочи за својом младом која је мокра до коже.

Међутим, он збуњено и даље стоји на ивици базена, а потом је чучнуо и руком дозивао невесту да доплива до њега и изађе из базена.

Мало је рећи да је сав труд шминкера, фризера и оних који су јој помагали у припреми у правом смислу речи пао у воду. Такође, многе венчанице се чисте хемијским чишћењем, као и дуги велови која је ова млада имала, па је остало отворено питање и да ли ће венчаницу у таквом стању моћи да врати у салон или је хаљина уништена. Као да је све то било мало, сви фотографи су се сјатили поред базена како би сликали несрећну младу која је упала у воду. Чак је и човек са разгласом стајао поред базена држећи микрофон, очигледно у исчекивању да неко нешто изјави.

Снимак је убрзо постао виралан по друштвеним мрежама и добио је 53.000 свиђања, а реакције су биле подељене.

– На позивници за венчање је требало да пише да се не доводе деца – пише у опису снимка.

– Од родитеља те девојчице бих тражила новац за шминкера, фризера и венчаницу, бар би толико могли да ураде због чињенице да имају неваспитано дете.

– Ова девојчица мора да је младожењина ћерка која страшно увелико мрзи нову маћеху.

Бар је младожења могао за њом да скочи како би ублажио ствар.

– Младожења који мртав хладан са тањирићем за торту стоји поред базена и фотографи као да су папараци, додатно су упропастили ствар.

– Овде следи венчање и развод у истом дану.

– Не разумем зашто младожења није скочио у базен, невиђена кукавица, али добро што је жена на време схватила за кога се удала.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ ТРЕНД: Невероватна потржња за розе сандуцима за покојнике

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".