Луна Ђогани је у осмом месец трудноће, а како се порођај ближи и стомак расте, она постаје све нервознија. Недавно је након свађе са мајком Анабелом, замолила мужа Марка Миљковића да изађе из стана, јер јој хормони дивљају и свака ситница јој смета.

- Луна је у последње време јако нервозна, стомак је огроман, велике су врућине, хормони лудују, а уз све то Миа, која је јако захтевна, тражи сву њену пажњу. Нико се не љути на Луну што има изливе беса, сви знају да је то 'друго стање' и да јој није лако, али недавно јој је дошла мајка па су се њих две споречкале око неке глупости. Луна је кренула да виче, а када је Марко покушао да се умеша и смири ситуацију, она му је рекла да изађе док не расправи са мамом то што има.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/лунна_ђогани

 

- Наравно, Анабела се није наљутила, брзо су све изгладиле. Па, ко ће боље да је разуме него рођена мајка. И она сама је прошла кроз више трудноћа, зна шта жени ураде хормони и жао јој је што је Луна тако осетљива. Морам признати да јој је Марко највећа подршка, стварно је стално уз њу, труди се да све разуме, испуњава јој жеље. Он је одавно схватио да Луна каже многе ствари које и не мисли, једноставно је брзоплета. После побачаја је прошла кроз јако тежак период, сад је у страху од порођаја, брине за бебу и све то јој додатно диже тензију- каже за Свет добро обавештен извор.

Фото: АТА имагес

 

- Морам да кажем да ми је ова трудноћа тежа него прва. Хвата ме паника како се ближи порођај, није ми баш свеједно- признала је и сама Луна која ће родити ћеркицу Лару.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".