Певачица Јелена Карлеуша прославила је јуче 45. рођендан, а велико славље за своје најмилије приредила је у дворишту луксузне виле на Дедињу.

Уз њу су овим моментима њени најближи пријатељи, а на њеној рођенданској журки није примећен некадашњи фудбалер Душко Тошић, с којим је Јелена у браку од 2008. године.

 

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jelena Karleusa

 

 

Многи су се запитали где је ових дана Тошић, који се од пензионисања бави менаџментом у фудбалу и није претерано активан на друштвној мрежи Инстаграм, а одговор је стигао убрзо потом.

Ови дани обојени су одличним расположењем и прославом за Карлеушу, која је пре неколико дана објавила свој 11. студијски албум – "Алфа" – и најавила 12. албум, који је назвала "Омега".

Фолк легенда Драгана Мирковић, с којом Јелена Карлеуша од почетка кариејре има сјајан однос, поделила је, наиме, да се случајно састала с Душком. Она је на Инстаграму објавила њихов заједнички селфи, за који су позирали насмејани, и написала:

- Оно кад сасвим случајно налетиш на драге људе!

Фото: Инстаграм принтскрин/dragana_mirkovic

 

 

Подсетимо, Јелена Карлеуша саопштила је прошлог лета да се растаје од Тошића.

- Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо наш брак после 14 година. Нажалост, Душко не види себе као део наше породице. Техничко-правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду. Сва брачна имовина преписана је на нашу децу, старатељство над нашом децом припада мени - стоји у објави коју је она поделила.

Тошић потом није коментарисао ову објаву, а они су остали у браку и након свега. Како је Јелена појаснила у емисији "Први ред" крајем године, она је саопштењем о разводу желела да "казни" супруга након што ју је наљутио.

- Душко Тошић ме је изнервирао па сам морала да га казним једним постом, али нисмо се развели. Папиролошки се нисмо развели и живимо у истој кући и даље. Специфични су односи, не знам како да се изразим, а да ме опет не позове његов адвокат. Тужно је то што уопште помињем његовог адвоката, али рећи ћу једну велику истину и ту ћу ставити тачку. Душков живот нема смисла без мене. То је једна велика истина. Он не постоји без мене - рекла је певачица.

Фото: Игор Маринковић/Алекса Станковић

 

 

Она је даље истакла да је њихов живот са ћеркама Атином и Ником диван.

- Јако лепо са децом живимо и даље у наша четири зида. Мама и тата не функционишу. То је тужна прича сваког другог брачног пара у Србији. Брак као институција пропада првенствено због непоштовања мушкараца према жени, то је нажалост једна велика истина – појаснила је она.

- Када је реч о оцу, то је фигура која мора да постоји. То је један од разлога зашто мој брак са Душком траје и опстаје. Ја не желим да моја деца буду деца разведених родитеља.

БОНУС ВИДЕО: