Ипак, неке су одлучиле и да новац паметно уложе, а једна од њих је и певачица Катарина Грујић.

Наиме, певачица је одлучила је да уложи у куће и већ неко време издаје две луксузне некретнине у Колашину у Црној Гори. Тако на пример два ноћења у мањем објекту према последњим информацијама коштају 23.434 динара, док у великом два ноћења коштају 56.242 динара, што би значило да једна ноћ кошта упола од наведених цена, а како је певачица истакла на свом профилу на Инстаграму управо је она власница.

Фото: АТА имагес

 

"Објекат је смештен на 45 км од Букумирског језера и нуди врт, терасу и климатизован смештај са балконом и бесплатним WиФи интернетом. Све смештајне јединице су потпуно опремљене и садрже машину за прање веша, флат-сцреен ТВ са сателитским каналима, кауч на развлачење и радни сто. На располагању су такође трпезарија и кухиња са рерном и плочом за кување. Током боравка се можете опустити у сауни. Најближи аеродром је Аеродром Подгорица, удаљен 76 км од објекта" - стоји у опису смештаја, који обухвата два објекта.

За личне потребе, Катарина и Марко Гобељић имају и вилу у центру Будве, коју не издају, а певачица је недавно говорила о овој некретнини.

- Пре бих рекла да је срећник мој тата који је ово направио, па тек онда ја која сам наследила. Мислим да је нормално да родитељи чине све за своју децу, уколико имају могућности. Тако ћу и ја за своју Катју - рекла је Катарина, па открила како изгледа један њен дан на мору у црној Гори, где уједно и ради.

Фото: Инстаграм принтскрин/катаринагрујиц.долл

 

- Овде касно почињу наступи, око пола два ујутру, па док се то заврши то је већ седам ујутру. Онако мртва скинем шминку, истуширам се, легнем, и не устајем пре 12, 13 часова. Не могу никако пре да се пробудим. Ту ми је Кети, заједно клопамо, купамо се, потом поподневна дремка и спремање за наступ - рекла је Катарина недавно.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".