Добра вест је да је почео да дише спонтано, како кажу у УКЦ, што значи да више није на механичкој вентилацији.

- Он се сумњичи за кривично дело убиство у покушају јер је јуче, у околини Нишке Бање, након свађе, шездесетогодишњем мушкарцу лопатом задао ударац у главу, а потом и ногом. Шездесетогодишњи мушкарац је превезен у Универзитетско-клинички центар Ниш где је установљено да је задобио тешке телесне повреде опасне по живот -саопштила је полиција.

Све се догодило на почетку дворишта куће која се налази у подножју обронака Сврљишких планина, а изнад старог аутопута за Пирот где је део ртазуђеног села Островица.

Стефановој мајци односно невенчаној Миодраговој супрузи, врло скромној чистачици у једној фирми у Пироту, било је врло нелагодно када су јој се у кући нашли новионари. Коментарисала је "па не мора све баш да буде у новинама". Око ње су били рођаци који су забринути због опште ситуације.

- Њих двојица никада нису били у добрим односима. Миодраг и ја смо заједно дуго, око 20 година. Мој син који је један диван момак, никада насилан, није одобравао ту везу, иако сам ја одлучила да живим с човеком јер сам се с бившим мужем давно разишла. Ту сам одлуку одавно донела. Недавно је мој бивши муж умро и мог сина је вероватно то знатно погодило. Стефан је дошао јуче и све је мање- више било нормално док није почела расправа.Хтела сам да смирим ситуацију, причала сам све како би стишала страсти - прича нам ова жена која моли бога да преживи њен изабраник.

М.К. је иначе радник комуналног предузећа из Пирота и стицај околности је био да се нашао ту у кући надомак Ниша.

- Онда се све догодило у тридесетак секунди. Била је расправа иодједном Миодраг је једном ударен у главу лопатом и срушио се ту, на траву. Ми овде и немамо комшије да помогну, али некако смо дозвали Хитну помоћ која га је одвезла. Свака им част да су дошли довде да га одвезу. Ја знам, сигурно да је мом детету сада жао, он има породицу, децу и мука ми је када помислим да је у затвору - испричала нам је ова жена.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Нишу.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: