Луна Ђогани чека друго дете са својим изабраником и свакодневно ужива у трудноћи, међутим, сада је веома забринута, па је замолила своје фанове за помоћ.

Луна је на Инстаграм сторију поделила апел у којем је замолила да јој пратиоци помогну да нађе лек за свог пса, којем је погоршано здравље.

Да ли неко зна ко се разуме, где можда у Србији можемо наћи инсулин за псе, тачније Цанинсулин? Речено је да се инсулин за псе више не производи код нас... . Хитно нам треба за нашу Лоли. Или ако знате да има негде код вас преко. Хвала - написала је Луна.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/lunna_djogani

 

 

Подсетимо, Лунин пас је већ био у лошем стању и тада му је опала длака.

Сви који добро виде и гледају, прате мене и мој профил виде колико ја овог пса волим, чувам и пазим! Она је највољенији пас. Тренутно има тај проблем, али она се лечи и имаће опет длаку као некад. Када би се сви понашали према људима и живим бићима, уличним псима као ја према Лоли, овај свет би био много бољи. Уместо што пишете онакве лажи, боље идите помозите неком детету, или нахраните неко куче на улици. Поздрав - поручила је Луна тада на Инстаграму.

(Пинк.рс)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".