Мало је познато да Гонцић на мотору обилази целу Европу, а није му проблем да сам пређе на хиљаде километара уживајући у вожњи.

Фото: Јутјуб принтскрин/filmovi serije

 

 

- Давне 1975. отац ми је остварио сан, када ми је купио први мотор. Данас по граду возим скутер, али имам и јачу машину, коју користим за путовања. Обишао сам целу Европу на двоточкашу, а најдаље сам стигао до југа Италије. Вожња мотора је увек уживање, јер није битна дестинација, већ само путовање. Имао сам неколико незгода на путу, углавном због моје непажње. Али када седнете на мотор, основна правила су да нема стреса ни нервирања, али и да треба да будете одморни и у доброј форми - рекао је он својевремено.

Светислав се пре пар година сусрео са озбиљним здравственим проблемом, тачније штитном жлездом, о чему је отворено причао.

- Отишао сам на контролу врата, на ехограм, и видели су да постоји неко увећање. Треба ићи на редовне контроле - рекао је тад глумац, па додао:

Фото: Н.Скендерија

 

 

- Увећање је било, али лекари у Другој хирушкој, на Ендокриној хирургији су све средили на време. Они су сјајни.

Гонцић је прошле године био заражен корона вирусом, због чега је био хоспитализован у Земунској болници. Провео је девет дана под константном лекарском пажњом, а како је потом изјавио нимало му није било свеједно.

- Био сам уплашен. То је нормално и природно да се човек уплаши у таквим ситуацијама. Велика анксиозност, мислите о својим најближима. Био сам у оној мање ризичној групи, а после болнице сам био у изолацији. Није се одразило на моје чланове породице. Дани у болници били су напорни за мене, међутим хвала здравственим радницима и медицинском особљу Земунске болнице који су чинили све да нам олакшају, помогну и прате нас у сваком тренутку, да би нажалост ово што се дешава многима много лакше прошло - казао је.

Фото: Н.Скендерија

 

 

Глумац много времена проводи у породичној кући у Деспотовцу, где са супругом и млађом ћерком ужива у чарима природе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".