Као феникс из пепела, Новак Ђоковић је у финалу Синсинатија савладао првог тенисера света Карлоса Алкараза. Ово је уједно био најдужи меч у историји тог турнира, трајао је три сата и 49 минута.

И док смо сви до раних јутарњих сати нетремице гледали како Алкараз напреже последње атоме снаге да савлада несаломивог Новак нам је још једном показао да је бесмртан.

После фантастичне победе, интернетом је почео да кружи снимак српског тенисера како цепа мајицу и слави победу онако како само он то зна.

Тим поводом огласила се Новакова супруга Јелена Ђоковић која је поделила снимак на свом Инстаграм-профилу праћен занимљивом поруком.

Фото: Инстаграм принтскрин/јеленађоковицндф

 

 

- Око овог човека увек неки историјски моменти, осећам се као стара дама, док он покушава да буде младић новог доба, али му историја то не дозвољава, написала је Јелена.

Подсетимо, Ђоковић је стигао до трећег трофеја у Синсинатију, укупно 39. на турнирима из мастерс серије 1000. По томе је први у историји, са три више у односу на Рафаела Надала.

Ово је уједно 95. титула Новака Ђоковића у каријери, по чему је трећи на вечној листи, иза Роџера Федерера и Џимија Конорса.

(Hello)

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".