Популарност серије "Радио Милева" не јењава. Ова комедија се већ неколико година приказује на РТС, а имала је велику гледаност и током лета када су се репризирале све досадашње епизоде.

Прича о три генерације које живе под истим кровом доноси потресно смешне ситуације које превазилазе оквире породичних догодовштина. Милева Мајсторовић је пензионисана секретарица која је радни век провела у општини, њена ћерка Наталија је професорка српског језика и књижевности, а унука Соња на прагу студија.

Улогу Милеве маестрално је дочарала Олга Одановић, њену наследницу Марија Вицковић, а унуку Кристина Богуновић-Гаврић.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Prikazuje

 

 

У сустет премијери четвртог наставка ове серије који се очекује на јесен, ова млада глумица признала је да је реч о улози која јој је на самом почетку каријере из корена променила живот.

Млада драмска уметница открила је како то да носи два презимена.

- Моји родитељи никада нису били у браку, па је одлука природан след околности. Увек сам се шалила да ћу, кад се једног дана удам, имати три (смех). Пошто тако нисам бирала ја, а предугачко је и тешко ми је да се потпишем, одлучила сам да олакшам себи, па сам се преименовала у Крис Гаврић. И мама и тата су то прихватили, јер сам увек имала слободу да будем шта желим. Кад ме питају ко ми је дао име, одговорим сама себи - истакла је Кристина.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: